Single room ventilation -ventilatie cu recuperare de caldura

posted in: Diverse despre ventilatie | 0

NovingAIR Ventilatie cu recuperare de caldura pentru casa si apartamente

Unitatile descentralizate de ventilatie cu recuperare de caldura sunt concepute ca o alternativa adecvata celor mai multe locatii pentru reducerea cheltuielilor cu incalzirea. Se preteaza atat locuintelor noi sau in stadiu de proiect cat si apartamentelor si caselor deja construite, anvelopate termic corespunzator ( izolatie pereti, ferestre termopan, etc.)

Ventilatia “single room” reprezinta o modalitate de a ventila / aerisi locuinta fara a fi necesara deschiderea ferestrelor, intr-un mod confortabil si automat, reducand cheltuielile cu incalzirea, prin recuperarea caldurii aerului expulzat intr-o proportie de pana la 93%.

Ventilatia cu recuperare de caldura pentru o camera asigura conditii de confort, sanatate si siguranta pentru toti utilizatii cladirii.

Sanatate: calitatea slaba a aerului din interior creste riscul aparitiei sau agravarii astmului si reactiilor alergice datorita concentratiei marite de alergeni din interior precum compusi organici volatili, mucegai, polen, praf, acarieni.

Confort: Un aer prospat si corect oxigenat in interior este o conditie esentiala pentru confortul oamenilor in locuinta, se realizeaza in mod automat, prin extractia aerului viciat din interior si introducerea aerului proaspat preincalzit din exterior.

Eficienta energetica: Unitatile de ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera folosesc surse de energie regenerabila. Tehnologia recuperatoarelor ceramice permite recuperarea a pana la 93% din caldura contribuind la economii energetice substantiale.
Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura sunt performante, fiabile si au eficienta energetica ridicata.

Recuperatorul de caldura ceramic cu flux alternant, reconfirmarea eficientei acestui sistem de ventilatie de catre doua noi studii in acest sens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.