Carotare gauri in pereti din beton, caramida sau BCA cu carota diamantata, diferite diametre.

Gaurire umeda sau uscata, cu sistem de colectare a prafului sau apei, cu minim de deranj.
Pentru zona Bucuresti si Ilfov va oferim servicii de carotare profesionala.

Carotare uscata in zidarie BCA si caramida cu goluri, din mana*, fara gaura suplimentara pentru suport (* in functie de posibilitati-pozitie, spatiu, etc.). Diametrul maxim 162mm.
In functie de disponibilitate, ne putem deplasa si in judetele alaturate.

Contactati-ne pentru o oferta si programarea unei lucrari.

Utilizam echipamente profesionale: masina de carotat, carote diamantate, aspirator umed-uscat, sistem de recuperare a apei si prafului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilizarea masinilor speciale de carotat pentru realizarea gaurilor in pereti, plansee, terase asigura un orificiu perfect.

Totodata se elimina riscul crearii de fisuri datorita vibratiilor. Masinile noastre de carotat nu utilizeaza vibratii ca masinile cu gaurire prin percutie.

Simplu si rapid puteti rezolva problema orificiilor necesare pentru traseele de ventilatie, pentru montarea ventilatoarelor in bai, a hotelor de bucatarie, a centralelor termice, perforari pentru canalizare si sifoane, gauri pentru doze.


Echipa noastra de profesionisti gaureste la cel mai mic pret, sunati-ne sa va convingeti.

Gaura hota de bucatarie, carotare placi din beton armat, gaura pentru ventilator baie, gaura de centrala termica, gaura pentru trecerea traseelor de ventilatie.

Daca aveti de montat o hota, o centrala termica, un ventilator intr-o baie, un aer conditionat, sa executati o scurgere sau o trecere pentru conducta, specialistii nostri va stau la dispozitie.
Nu are rost sa va chinuiti cu o bormasina obisnuita, cu percutie. Riscati sa provocati fisuri in perete sau placa iar efortul mare nu se justifica.

Perforarea cu carote diamantate dureaza in medie 30 de minute. Rezultatul final este perfect. Zgomot la nivelul unui aspirator.

Tarife

Deplasare 100 lei zona Bucuresti si Ilfov.

Carotare Caramida/BCA: 150 lei
Beton armat: 200 lei ( pana la 25 cm)
Beton armat >25 cm: 200 lei+ 8 lei/cm suplimentar de grosime.

Grosimea termosistemului nu se ia in considerare.

Diametre: 110mm, 130 mm, 162mm, 172 mm pentru tubulaturi de 100, 110, 125, 150, 160.