Ventilatie cu recuperare de caldura montata in standard in apartamente noi in Cluj

posted in: Diverse despre ventilatie | 5

Ventilatie cu Recuperare de Caldura, o alta abordare a confortului si eficientei.
Ansamblul rezidential Grand Park Residence, Cluj.
Sisteme de Ventilatie Descentralizate, cu recuperare de caldura, montate in STANDARD, pentru confortul noilor locatari si pentru un nivel superior de certificare energetica.
Din 2019, in tara vecina Ungaria, echiparea este obligatorie pe locuintele noi.
Directiva UE EPBD 2020 va trebui implementata si la noi.
O solutie eficienta pentru aerisire cu recuperare de energie: economie, aer proaspat oxigenat si filtrat de praf, fara risc de umezeala si igrasie. Aerisire permanenta cu fereastra inchisa, fara zgomotul orasului in locuinta.
Alege-ti si tu sistemul care ti se potriveste si suna-ne pentru consultanta gratuita: https://ventilatie-recuperare.ro/…/recuperatoare-de-caldura/
Confortul nu inseamna gresie, faianta, usi si parchet.
Confort inseamna lumina, aer, compartimentare, izolare fonica, eficienta energetica. Calitatea sta in detalii.

 

5 Responses

 1. Caragea Tatiana

  Buna seara , pentru ca meseriasul care renoveaza apartamentul copiilor a spus ca nu este nevoie de alt sistem de ventilatie la cum este pozitionar ap lor , ca este suficienta ventilatia din ferestre , vreau sa va cer si parerea dvs ;
  Ap are 4 camere
  Este la et 2 din 4
  Are vedere pe ambele parti ale blocului
  Este pe mijloc , deci doar un perete exterior
  MULTUMESC !

  • admin

   Buna ziua, o schita a apartamentului ne-ar ajuta.
   Renovarea unui apartament cu termosistem si tamplarie performanta creste etanseitatea acestuia si apare riscul unei ventilatii necorespunzatoare.
   Ventilatia prin fereastra devine insuficienta, datorita faptului ca nu o puteti face suficient de des si nu este economic sa o faceti in perioadele cu temperaturi scazute sau foarte ridicate in exterior.
   “Meseriasul” stie sa dea glet. Daca este absolvent al Facultatii de Instalatii, atunci poate da sfaturi. Cum insa nu cred ca este, va recomand sa va limitati la sfaturile sale in ceea ce priveste tipul de vopsea, tencuieli, etc.
   Daca este genul electro-zugravo-instalator, cu atat mai grav.
   0723613785 office@ventilatie-recuperare.ro https://ventilatie-recuperare.ro/

  • admin

   Nu ascultati meseriasul. Nu are pregatire in domeniul instalatiilor de ventilatie. El spune NU la ce nu stie.
   Cunoastem atitudinea: ” Nu pune domne, ce e aia? Aruncati banii de pomana..”
   Va recomand https://www.youtube.com/watch?v=GWChVT379Ko Ascultati cu rabdare si urmariti-l pe Marius Soflete despre ventilatia cu recuperare de caldura.
   La case, pretabila centrala de ventilatie, la apartamente ideale sistemele descentralizate.
   Nu stiu dezvoltatorii, daramite “nea Vasile”.
   Peste cativa ani o sa afle si el. In tari precum Cehia, Germania, Suedia, Lituania, Olanda etc, nu se concepe o casa noua fara asa ceva.

 2. Viorel

  Buna ziua,
  Ma intereseaza daca intr-o bucatarie este potrivit un astfel de ventilator. Avem o hota cu o capacitate destul de buna dar pe treapta mare e foarte zgomotoasa si nu prea o tinem pe pozitia aceea, in plus ca sa traga bine ar trebui sa tinem un geam deschis si se face prea frig, ca atare, de multe ori seara inca ramane miros in bucatarie, care se simte inca si dimineata. Asadar m-am gandit la un astfel de ventilator. Bucataria are 3×5 m, pereti exteriori sunt 2, o latura lunga si una scurta, deci ar fi 2 variante de montat.
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.