Unitățile de ventilație descentralizate ale Seventilation reprezintă cea mai recentă tehnologie in materie de ventilatie rezidentiala descentralizata, cu o calitate superioară a designului arhitectural.

Unitățile de ventilație descentralizate de la Seventilation sunt perfecte pentru schimbul de aer și pentru eliminarea excesului de umiditate, precum și a poluanților din aer. Click pentru calculator nivel CO2.

Designul modular al ventilatoarelor noastre de absorbție a sunetului, precum și posibilitățile flexibile de aplicare a ventilației camerelor cu recuperarea căldurii, impreuna cu cea mai eficienta izolare fonică va deschid o perspectivă de planificare cu totul nouă.

Tehnologia unică Seventilation cu numeroasele sale metode de montare permite implementarea unor soluții de ventilație foarte compacte, integrate complet în pereții exteriori, cu ghidare invizibilă a aerului.

Certificatele de testare internaționale independente atestă nivelul mare de izolare acustică pasivă (până la 49 dB) și asigură cerintele de ventilatie conform normelor germane DIN 4109 și 1946-6.

Programe de selectie:

Program de selectie: Seventilation

Program de selectie Komfovent rezidential Domekt.

Programe selectie si suport Komfovent comercial si industrial.

 

 

 

Komfovent – aplicatii comerciale si industriale

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.