Termeni si Conditii
Conditii de utilizare a site-ului si magazinului www.ventilatie-recuperare.ro

I. Despre Noi
Serviciul ventilatie-recuperare.ro este oferit de NOVINGER KLAUS GRUP SRL cu sediul secundar in Strada Crinului nr. 15 C, Rosu, Comuna Chiajna, jud. Ilfov , 076040 , Romania inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/6204/2003, avand cod unic de inregistrare RO 15422313, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin posta la adresa de corespondenta: Strada Crinului nr. 15 C, Rosu, Comuna Chiajna, jud. Ilfov , 076040, Romania.
Adresa Depozit: Soseaua Bucuresti Nr 26, Ciorogarla, jud. Ilfov, 077055, Romania
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office@novingair.com – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
office@novingair.com – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0374 614 260

II. Despre ventilatie-recuperare.ro
www.ventilatie-recuperare.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.ventilatie-recuperare.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.ventilatie-recuperare.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.ventilatie-recuperare.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.ventilatie-recuperare.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.ventilatie-recuperare.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.ventilatie-recuperare.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.ventilatie-recuperare.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.ventilatie-recuperare.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.ventilatie-recuperare.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.ventilatie-recuperare.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.ventilatie-recuperare.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.ventilatie-recuperare.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.ventilatie-recuperare.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.ventilatie-recuperare.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.ventilatie-recuperare.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.ventilatie-recuperare.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati sectiunea de pe site in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.ventilatie-recuperare.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.ventilatie-recuperare.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.ventilatie-recuperare.ro care implica si luarea la cunostinta si acceptarea Termenilor si Conditiilor afisate pe site, precum si a Politicii de confidentialitate afisata pe site– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online cu cardul sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. Transportul este inclus la comenzi peste valoarea specificata, cu exceptia colacilor de tubulaturi de ventilatie pentru care se va solicita un cost de transport in functie de locatia beneficiarului sau se vor putea ridica de la depozitul Novinger, organizarea transportului cazand in sarcina beneficiarului.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.ventilatie-recuperare.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar
VII.1.Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.ventilatie-recuperare.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. Pretul transportului este specificat la finalizarea comenzii, exceptie fac produsele din categoria Tubulaturi de Ventilatie, al caror pret nu include transportul, nici cand comanda depaseste pragul minim de la care se asigura transportul. Pretul produsului este cu ridicare de la depozitul vanzatorului sau se livreaza pe cheltuiala cumparatorului oriunde pe teritoriul Romaniei. Preturile afisate cat si imaginile sunt sub rezerva erorilor de tipar. In cazul in care vreun produs afiseaza pret 0, acel produs este un produs special al carui pret poate fi oferit la cerere si in nici un caz nu va fi inteles si comandat ca un produs cu valoare 0, furnizorul avand dreptul sa refuze orice comanda pentru astfel de produse.

Durata medie a transportului este de 2-6 zile lucratoare. Costul de livrare prin curier, pentru comenzi sub 1000 lei, este de 50 lei, cu exceptia tubulaturilor flexibile de ventilatie. Pentru comenzi de peste 1000 de lei, livrarea este gratuita, cu exceptia tubulaturilor flexibile de ventilatie. Pentru comenzile ce contin tubulaturi de ventilatie, se va solicita separat cost de transport, in functie de locatia beneficiarului sau se vor putea ridica de la depozitul Novinger, organizarea transportului cazand in sarcina beneficiarului.

Transportul se realizeaza prin intermediul companiei de curierat FAN Courier.

Valoarea comenzii minime de la care nu se mai percepe cost de transport este valabila doar pentru livrari pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile primite din afara Romaniei, se aplica TVA-ul tarii de destinatia transportului. Pentru transport in afara Romaniei, se va cota fiecare comanda in parte, in functie de destinatie si volumul transportului. In cazul in care clientul extern nu este de acord cu noua valoare a comenzii rezultata in urma modificarii valorii de TVA si a transportului, vanzatorul isi rezerva dreptul de anulare a comenzii.

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, plata cu cardul sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. Daca ati ales plata cu cardul, dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare Tranzactie acceptata/refuzata. In conditiile in care o tranzactie cu cardul se anuleaza in urma discutiei cu clientul, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de maxim 30 de zile. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.”
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ventilatie-recuperare.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.ventilatie-recuperare.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.ventilatie-recuperare.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office@novingair.com, in maximum 24 de ore. Daca ati ales plata cu cardul, dupa introducerea datelor si plasarea comenzii, veti primi un email de confirmare Tranzactie acceptata/refuzata.

VIII. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie ce variaza intre 2 și 5 ani, valabila doar pe teritoriul Romaniei.
Garantia este valabila doar in conditiile mentionate dupa caz in Contract si anexele la acesta, in Factura, Certificatul de garantie si/sau Instructiunile de instalare si utlizare ale produsului.
Pentru sistemele de ventilatie, garantia se acorda doar daca montajul si punerea in functiune a sistemului s-a realizat numai cu personal autorizat, cu respectarea instructiunilor de montare si manualul de utilizare si de a nu s-a intervervenit asupra produsului cu alte persoane decat cele autorizate. Garantia se acorda doar cu conditia respectarii programului de mentenanta indicat de producator (minim reviziile periodice la 12 luni, inlocuirea filtrelor la minim 6 luni si numai cu filtre originale etc. daca in manualul de instructiuni/utilizare nu sunt prevazute mai des) cu un prestator autorizat si care este mentionat in lista inclusa in certificatul de garantie.
Nu fac obiectul garantiei deteriorari ale echipamentelor si sistemelor de ventilatie cauzate de nerespectarea instructiunilor de montaj, inclusiv, dar fara a se limita la, montarea cu personal neautorizat, neschimbarea filtrelor la timp sau cu filtre originale, neefectuarea reviziilor la timp, neefectuarea operatiilor de intretinere si curatare periodica Spre exemplu: curatarea ventilatoarelor de praf, spalarea recuperatorului etc, care pot fi dovedite printr-o factura de servicii in acest sens, emisa de catre o societate autorizata;
Nu fac obiectul garantiei in cazul sistemelor de ventilatie modificari usoare ale sunetului realizat de transformatoare electrice / partile in miscare (ventilatoare, clapete etc), care pot fi datorate unei uzuri normale a acestora si / sau abaterilor dimensionale normale ale pieselor in miscare sau a componentelor electronice, de ex. fara a se limita doar la diferente perceptibile de sunet ca intensitate si / sau frecventa intre 2 aparate de acelasi tip;
Produsul beneficiaza de garantie doar daca nu functioneaza la parametrii specificati de producator in manualul de utilizare/instructiuni, fisa tehnica sau certificatul de garantie. Orice alte nemultumiri legate de produs nu fac obiectul garantiei.
Garantia se acorda in functie de tipul defectiunii identificate si poate consta in urmatoarele modalitati: intretinere, reparare sau inlocuire. Termenul de acordare a garantiei este 15 zile de la data sesizarii defectiunii, in functie de complexitatea acesteia.
Pentru respectarea acestui termen Cumparatorul are obligatia ca, in cazul in care defectiunea nu se poate remedia de la distanta, in termen de 48 de ore de la data sesizarii, sa trimita produsul in service sau sa asigure accesul la produs. In cazul in care este necesara o deplasare pe teren (aceasta va fi programata de comun acord intre cumparator si firma de service). Dupa constatarea defectiunii, cumparatorul va fi informat cu privire la termenul de remediere al defectiunii. In cazul in care este necesara inlocuirea unei piese ce trebuie comandata de la producator/trimiterea produsului in fabrica/inlocuirea produsului, Cumparatorul va fi informat cu privire la acest aspect si termenul avansat de producator pentru rezolvarea situatiei. In cazul in care Cumparatorul este de acord cu modalitatile propuse de remediere a defectiunii, acesta va accepta ca termenul de acordare a garantiei este cel indicat de producator pentru rezilvarea situatiei.
In cazul in care se dovedeste ca nu era un caz de acordare a garantiei, iar firma de service a deplasat o echipa pentru solutionarea reclamatiei, contravaloarea interventiei se va achita de catre Cumparator in termen de 48 de ore de la efectuare, costul fiind de 300 lei/ora/persoana, incluzand si timpul de transport. In cazul in care se dovedeste ca nu era un caz de acordare a garantiei, iar produsul a fost trimis in service se percepe, separat de valoarea reparatiei, daca este cazul, suma de 150 lei pentru diagnoza.

Nu se accepta reclamatii, acordarea garantiei si/sau returul produselor in cazul in care aceste solicitari sunt intemeiate pe masuratori care nu sunt certificate prin buletine/rapoarte eliberate de catre persoane/institutii autorizate si acreditate pentru efectuarea acestor tipuri de masuratori si pentru emiterea acestor tipuri de documente.

IX. Descrierea si returnarea produselor

www.ventilatie-recuperare.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.ventilatie-recuperare.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.ventilatie-recuperare.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
RETURUL PRODUSELOR (DREPTUL DE RETRAGERE)

In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014, in cazul contractelor incheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale, cumparatorul are dreptul printr-o declararatie neunivoca sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare si/sau costurile de retur. Prin exceptie, vanzatorul va suporta costurile de retur si transport curier in cazul in care, la receptia produsului, cumparatorul constata si semnaleaza acest lucru pe documentele de livrare in momentul primirii bunului ca:
– Produsul nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului;
– Produsul nu este conform cu specificatiile mentionate in comanda cumparatorului;
– Produsul este nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau coletele prezinta deteriorari de la transport.
Termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga de la data la care:
– ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
– ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate prin intermediul www.ventilatie-recuperare.ro
Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Produsele de tip comanda speciala nu se returneaza. Termenul de comanda speciala desemneaza orice produs care la data plasarii comenzii de catre cumparator nu se afla in stocul vanzatorului. Ca exemplu, intra in aceasta categorie si comenzile de produse la care s-a platit un avans partial sau integral si vanzatorul a plasat o comanda externa pentru a le importa si livra clientului la o data ulterioara, produsele realizate dupa specifiicatiile clientilor etc..

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Nu se accepta retur la produsele ce au fost instalate. Deasemenea, in cazul in care livrarea a inclus mai multe produse similare returul se accepta doar pentru un singur produs desigilat, restul produselor trebuind sa fie sigilate.
Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
In situatia in care produsul returnat nu mai poate fi comercializat ca nou, cumparatorului i se va solicita si retine din pret o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. La optiunea cumparatorului, furnizorul ii poate reexpedia produsul, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de catre cumparator.
Produsele care nu au fost achizitionate prin contractelor incheiate la distanta sau in afara spatiilor comerciale nu beneficiaza de drept de retur, ci doar de garantie.

Nu se accepta reclamatii, acordarea garantiei si/sau returul produselor in cazul in care aceste solicitari sunt intemeiate pe masuratori care nu sunt certificate prin buletine/rapoarte eliberate de catre persoane/institutii autorizate si acreditate pentru efectuarea acestor tipuri de masuratori si pentru emiterea acestor tipuri de documente.

Rambursarea pretului

Furnizorul va rambursa suma in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator Rambursarea se va face folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care clientul solicita o alta modalitate de rambursare. Furnizorul nu va percepe comisioane suplimentare ca urmare a unei astfel de rambursari. De asemenea, furnizorul poate amana rambursarea pana la data in care acesta intra in posesia produsului sau pana la primirea unor dovezi ca produsul a fost trimis inapoi. Furnizorul are dreptul sa retina suma necesara aducerii produsului la starea initiala sau diferenta dintre pretul rezultata din vanzarea prodului second hand.

Suma rambursata clientului in urma returului va reprezenta doar suma produselor returnate, fara sa includa si taxa de transport prin curier.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produsului in cazul in care produsul este deteriorat, in cazuri de retururi repetate, depasirea termenului de renuntare la cumparare si returnare produs, neindeplinirea conditiilor de renuntare la cumparare sau neacceptarea taxei de transport prin curierat etc.

ATENTIE: Toate coletele trimise sunt ASIGURATE si trimise cu optiunea DESCHIDERE LA LIVRARE! Va rugam sa examinati cu atentie ambalajul, sa deschideti coletele la primire, in prezenta curierului si sa verificati atent integritatea atat a ambalajului, cat si a tuturor produselor inainte sa semnati curierului documentele de livrare.
ATENTIE: DESFACETI AMBALAJUL INAINTE DE PLECAREA CURIERULUI ! ORICE DEFECTIUNE/VICIU DE AMBALAJ SI/SAU DE PRODUS TREBUIE SEMNALAT/A CURIERULUI SI INSCRIS PE DOCUMENTELE DE LIVRARE, INAINTE DE SEMNATURA DE RECEPTIE PE AWB, CMR SAU SCRISOAREA DE TRANSPORT A COLETULUI!

Novinger Klaus Grup SRL NU este RESPONSABILA pentru nici un defect/viciu ( marfa sparta sau distrusa, produse lipsa, etc) atat a ambalajului cat sial produselor, care nu este semnalat/a pe documentele de livrare ale curierului.
SC Novinger Klaus Grup SRL plates suplimentar aceasta optiune in beneficiul clientilor nostri insa asigurarea nu restituie daune daca nu sunt SEMNALATE inainte de plecarea curierului, pe documentul de receptie.

 

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.ventilatie-recuperare.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.ventilatie-recuperare.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.ventilatie-recuperare.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.ventilatie-recuperare.ro.
www.ventilatie-recuperare.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.ventilatie-recuperare.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.ventilatie-recuperare.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori. Termenul pentru comunicarea în scris a unui răspuns solicitanților de informații de interes public este de 10 zile pentru comunicarea informației de interes public solicitate, dacă aceasta a fost identificată în acest termen.

 

XI. Forta Majora

www.ventilatie-recuperare.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.ventilatie-recuperare.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.ventilatie-recuperare.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.ventilatie-recuperare.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.ventilatie-recuperare.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea
www.ventilatie-recuperare.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.ventilatie-recuperare.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.ventilatie-recuperare.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@novingair.com, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.ventilatie-recuperare.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, OUG 140/2021, Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.ventilatie-recuperare.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul secundar al Novinger Klaus Grup mentionat in partea introductiva. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XV. Prezentarea ofertei
Novinger Klaus Grup isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.ventilatie-recuperare.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.ventilatie-recuperare.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.
Preturile produselor afisate sunt sub rezerva erorilor de tipar, confirmarea stocului si a pretului facandu-se dupa primirea confirmarii comenzii.
Pretul redus la anumite produse este conditionat de achizitia “bundle”  (la pachet) si poate exista la anumite produse corelate intre ele. Pretul netaiat este pretul de baza al produsului, valabil la achizitia individuala. Pretul “bundle”, afisat pe pagina produselor corespondente este valabil la achizitia impreuna cu produsul corespondent, cu mentiunea “add”-adauga in cos pentru a beneficia de acesta. Acest tip de promotie are valabilitate nelimitata, conditia fiind achizitia la pachet ( “bundle”).
Fotografiile de pe site-ul www.ventilatie-recuperare.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.
Prezenta se completeaza dupa caz cu elementele din Contract si anexe, Factura, Certificatul de Garantie, Instructiuni de montaj si instalare si orice alte documente insotesc produsele.
Clauze finale
In toate cazurile raspunderea Novinger Klaus Grup SRL va fi limitata la maxim valoarea produsului livrat catre cumparator.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat, fara acordul scris al acestuia.