beneficiile ventilatiei cu recuperare de caldura novingair

Casa izolata nu mai respira Aerisirea prin ferestre nu e solutia Solutia corecta Beneficiile ventilatiei controlate Montajul Cum functioneaza

Certitudini si avantaje Centralizata versus descentralizata Alege o unitate descentralizata performanta

Confort in casa cu ventilatie cu recuperare de caldura

 

CONFORT ABSOLUT!

 

REDUCEREA COSTURILOR
Sistemele de ventilatie descentralizate cu recuperare de caldura sunt unităţi ușor și rapid de instalat, care asigură alimentarea cu aer proaspat a incaperii, filtrarea si extragerea aerului poluat în exterior. Uitaţi de echipamente suplimentare de ventilatie, tubulaturi sau de alte componente, pentru a crea un sistem eficient de ventilatie. Uitati de aparate de dezumidificare și purificare pentru locuinta dumneavoastră! Instalarea unui
sistem de ventilatie cu filtrare si recuperare de caldura asigura tot ceea ce aveţi nevoie în materie de ventilatie, reglarea umidităţii și introducerea de aer proaspat filtrat pentru spatiul dumneavoastra!

ECONOMIE DE ENERGIE
Marele avantaj al acestor sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura este capacitatea lor de a recupera cenergia și regla umiditatea în incintă datorită unui acumulator termic ceramic special (recuperator de energie).
Principiul de recuperare a energiei se bazează pe utilizarea căldurii și a umidităţii conţinute în aerul de extracţie pentru încălzirea aerului proaspăt din exterior. Având în vedere pierderile permanente de căldură din cameră, recuperarea șă utilizarea căldurii este cea mai utilă tehnologie pentru economisirea costurilor și a energiei. Pana la 25% reduceri ale cheltuielilor cu energia pentru incalzire si racire dintr-o locuita!

EFICIENŢĂ
Rata de recuperare a caldurii și energiei în cazul sistemelor SEVi 160 este foarte ridicată, depasind 90%. O sistem SEVi 160/Aspira/NovingAIR asigura schimbul permanent de aer, echilibrarea umiditătii și filtrarea aerului pentru o zonă de până la 50 m2. Pentru a obţine cel mai bun rezultat, vă recomandăm să instalaţi unitati in numar par, pentru a lucra în tandem, obtinand cel mai confortabil microclimat.

UN SISTEM VERSATIL
Sistemele SEVi 160 sunt aplicabile în orice etapă de proiect și sunt potrivite pentru orice încăpere, pornind de la proiectarea unui sistem de ventilatie in timpul constructiei unei noi cladiri, inclusiv renovarea cladirilor și a încaperilor existente, repararea și finisarea obișnuită sau într-o cladire deja finisata, mobilată, unde montajul unui sistem centralizat, cu tubulatură este aproape imposibil. Grilele de interior/exterior au un design atractiv și pot fi integrate ușor în orice tip de proiect.

SIMPLU ȘI UȘOR DE UTILIZAT
Sistemele SEVi 160 nu necesită componente suplimentare sau conducte de aer. Sunt gata pentru utilizare. Ventilatoarele sunt proiectate pentru montarea în peretele exterior al cladirilor. Singurul lucru de care aveti nevoie este un orificiu în perete deoarece întreg sistemul este ascuns practic in perete.

FUNCTIONARE AUTOMATA
Sistemul lucreaza in permanenta in mod automat, nu necesita interventii si scapati de grija aerisirii si a inchiderii ferestrelor. Exista automatizari performante, dotate cu senzori, care aleg functionarea optima.

SPORESTE VALOAREA DE PIATA A LOCUINTEI
Un sistem MHRV (ventilatie mecanica cu recuperare de caldura) adauga valoare locuintei, deoarece in viitor, peste 5-10 ani, daca veti dori sa vindeti, piata va cere “cu sistem de ventilatie”.

 

SISTEMUL DE VENTILATIE CU RECUPERARE DE CALDURA:

 • EFICIENT, SIGUR, ECONOMIE DE ENERGIE ȘI COSTURI MINIME

  • oferă aer curat cladirii
  • îndeparteaza aerul inchis din incapere
  elimină praful si insectele
  previne umiditatea și mucegaiul
  protejeaza de zgomotul din exterior
  • recupereaza caldura (iarna)/ racoarea (vara) si echilibreaza nivelul de umiditate
  reducerea costurilor de încalzire, iarna si de racire a aerului, vara
  Consum redus de energie (în jur de 5 euro/an la functionare continua, 365 de zile/an, 24 /24 ore /zi!), clasa energetica A.

Vezi si alte intrebari frecvente.