solutia de ventilare a casei NovingAIR2

Casa izolata nu mai respira Aerisirea prin ferestre nu e solutia Solutia corecta Beneficiile ventilatiei controlate Montajul Cum functioneaza

Certitudini si avantaje Centralizata versus descentralizata Alege o unitate descentralizata performanta

CINE MONTEAZA VENTILATOARELE?

Ventilatoarele din gama noastra pot fi in principiu montate de orice meserias sau beneficiar cu minime cunostinte tehnice.
Se recomanda a fi fireste cineva care deja a fost implicat in constructia cladirii. Parteneri ideali pentru acest montaj sunt constructorii, instalatorii de termice si sanitare, cei de ventilatie sau electricienii.

IN CE FAZA SE RECOMANDA MONTAJUL LA CONSTRUCTII NOI ?

Deja in faza de constructie la rosu ar trebui practicata gaura necesara, ca sa se poata monta mansonul telescopic in perete.
Alternativ se poate include deja in perete in faza de constructie a peretilor un asa numit bloc de constructie brut, in care se va introduce mai tarziu teava ventilatorului sau o caramida speciala cu gaura de 170-180mm.
Si alimentarea cu curent a aparatului trebuie avuta in vedere. In functie de modelul ales, poate fi necesara alimentare 220V si cabluri de sincronizare intre unitati sau catre panoul de control.
SOLICITATI-NE detalii despre schema de montaj, inainte de efectuarea traseelor!! Acestea difera de la produs la produs.
Pe toata perioada constructiei brute capetele tubului de montaj din perete se vor acoperi cu capace de protectie. Dupa ce s-au incheiat lucrarile de tencuire exterioara, inainte de demontarea schelei, se vor monta grilele exterioare.
Cand s-au incheiat la interior toate lucrarile de finisare, se poate introduce unitatea de ventilare in tubul din perete, se leaga la curent ventilatorul, se monteaza panoul interior, se fac conexiunile la panoul de comanda si programarea( dupa caz) a acestuia.


CAT TIMP E NECESAR PENTRU MONTAJ?

Daca existenta gaura in perete si conexiunea la curent/panoul de automatizare, montajul ventilatorului se poate realiza in circa o ora.

Contacteaza-ne daca ai intrebari !


Vezi si alte intrebari frecvente.