solutia de ventilare a casei NovingAIR2

Casa izolata nu mai respira Aerisirea prin ferestre nu e solutia Solutia corecta Beneficiile ventilatiei controlate Montajul Cum functioneaza

Certitudini si avantaje Centralizata versus descentralizata Alege o unitate descentralizata performanta

CINE MONTEAZA VENTILATOARELE?

Ventilatoarele din gama noastra pot fi in principiu montate de orice meserias sau beneficiar cu minime cunostinte tehnice.
Se recomanda a fi fireste cineva care deja a fost implicat in constructia cladirii. Parteneri ideali pentru acest montaj sunt constructorii, instalatorii de termice si sanitare, cei de ventilatie sau electricienii.

IN CE FAZA SE RECOMANDA MONTAJUL LA CONSTRUCTII NOI ?

Deja in faza de constructie la rosu ar trebui practicata gaura necesara, ca sa se poata monta mansonul telescopic in perete.
Alternativ se poate include deja in perete in faza de constructie a peretilor un asa numit bloc de constructie brut, in care se va introduce mai tarziu teava ventilatorului sau o caramida speciala cu gaura de 170-180mm.
Si alimentarea cu curent a aparatului trebuie avuta in vedere. La acesta, pentru elementele de comanda, e necesara o conexiune la reteaua de curent cu 230 V. Ventilatoarele vor fi alimentate printr-un cablu 4*0.75 de 12 V-legat la curent prin elementul de comanda.
Pe toata perioada constructiei brute capetele mansonului de montaj din perete se vor acoperi cu capace de protectie. Dupa ce s-au incheiat lucrarile de tencuire exterioara, inainte de demontarea schelei, se vor monta grilele exterioare.
Cand s-au incheiat la interior toate lucrarile de finisare, se poate introduce unitatea de ventilare in mansonul din perete, se leaga la curent ventilatorul, se monteaza panoul interior, se fac conexiunile la panoul de comanda si programarea( dupa caz) a acestuia.


CAT TIMP E NECESAR PENTRU MONTAJ?

Daca existenta gaura in perete si conexiunea la curent/panoul de automatizare, montajul ventilatorului se poate realiza in circa o ora.

Contacteaza-ne daca ai intrebari !


Vezi si alte intrebari frecvente.