Echipa NovingAIR in training la fabrica Komfovent

Săptămâna aceasta colegii noștri au participat la trainingul de automatizări al Komfovent, în cea mai mare fabrică a producătorului, din Vilnius, Lituania.

Trainingurile sunt susținute periodic de Komfovent pentru reprezentanții celor 30 de țări în care compania exportă produsele de ventilație.

  • Fabricile companiei produc anual peste 24.000 de unități de ventilație.
  • Gama de echipamente a companiei este compusă din 4 grupuri – DOMEKT, VERSO, RHP, KLASIK.
  • În total, există mai mult de șaizeci de modele standardizate. Pe lângă acestea, există o selecție foarte largă de modele unice, care sunt alese și construite în funcție de nevoile individuale.

✅ Toate informațiile primite de colegii noștri au fost întregite de o vizită amplă în fabrică.

Vezi detaliile Centralei Domekt R450 V C6M – certificată pentru casă pasivă

Komfovent consumă exclusiv energie verde

Komfovent este și un producător de energie verde. Pe acoperișul clădirii fabricii Komfovent sunt instalate 2627 de module solare cu o capacitate totală de 1000 kW. Modulele solare avansate generează electricitate nu doar în zilele însorite, ci și în cele ploioase.

De la 1 ianuarie 2020 Komfovent este o companie 100% verde, aceasta folosind doar energie verde produsă în Lituania din surse de energie regenerabilă – vânt, lumină solară, biocombustibil și deșeuri. Utilizarea unei astfel de energii este certificată printr-un certificat special.

Despre Komfovent

Brandul KOMFOVENT reunește un grup de 11 companii, care operează în Lituania și alte țări europene, angajând peste 1000 de persoane care dezvoltă produse pentru sistemele de ventilație a aerului, le produc și le prezintă pe piață. În special, este vorba despre un sortiment larg de unități de tratare a aerului eficiente. KOMFOVENT produce, de asemenea, alte componente pentru sistemele de ventilație – de la conducte de aer la clapete VAV (Variable Air Volume).

Produsele KOMFOVENT nu doar garantează confortul persoanelor prin furnizarea de aer proaspăt în incinte, ci și ajută la asigurarea siguranței în caz de incendiu – clapete de incendiu și fum fiabile, conducte pentru fum și alte accesorii produse de companie.

Investiția în cele mai noi tehnologii permite oferirea pe piață a unei game largi de produse – echipamente pentru mari întreprinderi industriale și facilități de producție, birouri, cafenele, hoteluri, precum și pentru apartamente și case individuale ale clienților.

#komfovent #NovingAIR #ventilatie #performanta #calitate #excelenta #recuperaredecaldura #eficientaenergetica #randament #centraleventilatie #training #echipaNovingAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *