solutia de ventilare a casei NovingAIR2

Casa izolata nu mai respira Aerisirea prin ferestre nu e solutia Solutia corecta Beneficiile ventilatiei controlate Montajul Cum functioneaza

Certitudini si avantaje Centralizata versus descentralizata Alege o unitate descentralizata performanta

Solutia:            

Pentru a elimina problemele și riscurile asociate pentru sănătate, aerul umed și poluat trebuie să fie împins în mod regulat în exterior și înlocuit cu aer curat. Aerul de alimentare trebuie să pătrundă întotdeauna în toate încăperile casei sau apartamentului pentru a asigura ventilaţia completă și eficientă. Prin urmare, instalarea unui sistem de ventilaţie cu recuperare de caldură este singura soluţie corectă și raţională a acestei probleme.

aer proaspat Novingair ventilatie cu recuperare de caldura seventilation ASPIRA

Astfel, veţi avea un mediu sănătos, bine oxigenat, în care familia dumneavoastră se va odihni mai bine, copii se vor concentra mai ușor asupra temelor și infecţiile respiratorii vor fi mai rare. Sistemul Sevi 160 spre exemplu, funcţionează automat, putând fi comandat opţional de un senzor de umiditate sau CO2.
Vezi si alte intrebari frecvente.

*Circulatia aerului din locuinta in cazul unei ventilatii eficiente cu recuperare de caldura

 

SISTEMUL DE VENTILAŢIE CU RECUPERARE DE CALDURA SEVI 160 OFERA CEA MAI BUNA SOLUTIE DE SALVARE A COSTURILOR SI CEL MAI BUN RAPORT COST VERSUS ECONOMII, REDUCAND CHELTUIELILE CU ENERGIA, PRIN INSTALAREA SA IN APARTAMENTE, CASE, SPATII COMERCIALE.