Silentioasa, eficienta si perfecta pentru spatii restranse: Centrala Domekt CF 200 F C8 – Komfovent

De această dată, avem o dublă noutate: unitatea de ventilație rezidențială plată Domekt CF 200 F a fost proiectată pentru spații de locuit compacte și este prima unitate KOMFOVENT cu sistem de control integrat C8. Unitatea este în stocul NovingAIR și poate fi comandată cu livrare imediată!

Iată principalele caracteristici ale Centralei Komfovent – Domekt CF 200 F:

Performanță optimă pentru spații mici:

Capacitatea unității este de 202 m³/h – este potrivită pentru apartamente, mansarde și case cu o suprafață totală de până la 100 m².

Eficiență ridicată:

Unitatea de ventilație are o eficiență ridicată și o clasă energetică A+ obținută prin utilizarea componentelor cu consum redus de energie: eficiența termică a schimbătorului de căldură contracurent atinge 88%, puterea ventilatoarelor este de doar 41 W și puterea încălzitorului electric este de 0,5 kW.

Compactă și ușoară:

Înălțimea unității de ventilație este de 294 mm, astfel încât se potrivește ușor deasupra unui tavan suspendat și chiar în dulap sau garderobă. Carcasa unității este realizată din polipropilenă expandată (EPP), astfel încât greutatea de doar 28 kg face instalarea și mai simplă.

Înlocuirea convenabilă a filtrului:

Unul dintre obiectivele de design a fost să simplifice înlocuirea filtrului și să facă posibilă efectuarea acestei operațiuni fără a scoate panoul frontal. În acest scop au fost proiectate deschideri și capace speciale, astfel încât înlocuirea filtrului este rapidă și convenabilă.

Funcționare silențioasă:

Unitatea de ventilație emite sunete care nu sunt mai puternice decât o șoaptă – nivelul de zgomot este de doar 31 dB(A) la o distanță de 3 metri.

Control simplu:

Un nou sistem de control C8 este integrat în unitate. Toate funcțiile principale pentru confortul aerului sunt asigurate: moduri de ventilație pre-programate și programe săptămânale, control automat al calității aerului, menținerea temperaturii aerului și contoare de operare. Toate setările de operare sunt ușor accesibile prin serverul web integrat folosind panoul de control, aplicația pentru smartphone sau computer „Komfovent Control”.

Citeste aici despre beneficiile ventilatiei cu recuperare de caldura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *