Versatilitate si avantaje unice cu centrala Domekt R 200 VSO C8 de la Komfovent

KOMFOVENT și NovingAIR lansează în România o unitate nouă de tratare a aerului – Domekt R 200 VSO C8, pentru instalare în exterior, oferind avantaje unice și versatilitate.

Această unitate este concepută pentru a menține un climat interior optim fără a ocupa spațiul interior. Domekt R 200 VSO C8 este silențioasă, eficientă și creată pentru a fi ușor de utilizat și întreținut.

Domekt R 200 VSO C8 – Accesorii integrate si montaj exterior – Beneficii:

✔ Nu ocupă spațiu interior valoros

✔ Unitatea de ventilație funcționează silențios, cu amortizoare de sunet integrate, minimizând nivelurile de zgomot în interior

✔ Unitatea are un înveliș dublu izolat cu lână minerală, asigurând astfel un nivel minim de zgomot în exterior

✔ Amortizoarele integrate se închid complet când unitatea nu funcționează

✔ Acces facil și fără necesitatea dezasamblării pentru întreținere

✔ Clapeta de reglare integrată permite ajustarea volumului de aer extras

 

Solutii convenabile

După ce Domekt R 200 VSO C8 este poziționată la locul său, se conectează ușor la sistemul de tubulaturi din interior și este pregătită pentru utilizare. Această unitate de tratare a aerului are o zonă de întreținere confortabilă de 750 mm lățime și filtre ușor accesibile printr-o deschidere separată. În plus, dacă unitatea este plasată în fața unui apartament cu acces la terasă, întreținerea poate fi efectuată fără prezența proprietarului.

 

Tehnologie dovedita

Domekt R 200 VSO C8 folosește un schimbător de căldură rotativ cu un debit maxim de aer de 213 m3/h și o eficiență termică de recuperare a căldurii de 81%, chiar și la temperaturi foarte scăzute în exterior. Menține acești parametri în timp ce susține perfect climatul interior optim și regenerează umiditatea pe vreme rece. Această unitate de tratare a aerului realizează toate acestea funcționând la un nivel de zgomot de doar 36 dB(A).

 

Management avansat al sistemului

Domekt R 200 VSO C8 folosește sistemul de control inteligent C8 cu funcții precise și ușor de utilizat. Acesta permite utilizatorului să controleze programele economice și săptămânale, precum și să monitorizeze afișajele de recuperare a căldurii și consumul de energie.

Cititi despre cum poluarea interioara esta mai periculoasa decat poluarea exterioara

2 Responses

  1. Gross ralph elmar

    Doresc o oferta de preț pt un sistem de ventilare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *