Eficient, silentios si invizibil in bucatarie: Noul Domekt R 200 V C8

Modul in care cream si organizam spatiul inconjurator are un impact mare asupra vietii noastre de zi cu zi. O casa gandita este locul in care estetica, confortul si functionalitatea converg pentru a crea spatiul de locuit perfect. Noul Domekt R 200 V C8 este o solutie care raspunde acestei filosofii. Carcasa de ultima generatie in curs de brevet, integrarea disponibila pentru hota de bucatarie si componentele eficiente fac ca Domekt R 200 V C8 sa se remarce si sa fie preferata de proprietarii apartamentelor care vor aer proaspat si eficienta energetica. 

KOMFOVENT a dezvoltat această unitate de ventilație rezidențială ergonomică pentru a se potrivi în spațiul unui dulap de bucătărie, economisind o zonă de locuit valoroasă fără a sacrifica estetica interioară. Montată deasupra unui aragaz, această centrală poate fi echipată și cu o hotă de bucătărie pentru extragerea combinată a aerului din bucătărie și ventilația întregii locuințe. Ambele sunt sincronizate pentru un control perfect.
Centrala Domekt R 200 V C8 este integrată într-un dulap de bucătărie standard și este acoperită cu o placă de mobilier fără niciun impact asupra designului interior. Este compactă și ușoară, cu pierderi termice reduse datorită carcasei noi. Unitatea este ideală pentru apartamente mici și garsoniere de până la 100 de metri pătrați. Unitatea este disponibilă cu un încălzitor electric de aer PTC standard de 0,5 kW sau ca Domekt R 200 V C8 E1, cu un încălzitor electric de aer de 1 kW.

Caracteristici importante ale unitatii: 

▪️ Schimbătorul de căldură rotativ cu condensare recuperează eficient căldura la temperaturi scăzute și regenerează umiditatea iarna pentru un microclimat interior optim;
▪️ Dimensiune compactă – doar 325 mm în adâncime, ceea ce înseamnă integrare perfectă într-un dulap de bucătărie standard;
▪️ Lejeritate – doar 39 kg greutate creează un proces de instalare mai simplu;
▪️ Funcționare sigură și de lungă durată cu încălzitor electric PTC integrat;
▪️ Consum redus de energie electrică cu ventilatoare EC eficiente și SPI scăzut de 0,29 W/m³/h;
▪️ Zgomot de funcționare scăzut, de 38 dB pentru o experiență de zi cu zi liniștită.

Sistem de control inteligent C8 

Domekt R 200 V C8 și Domekt R 200 V C8 E1 utilizează sistemul de control inteligent C8 cu funcții orientate spre precizie și ușor de utilizat. Acesta permite utilizatorului să controleze programele economice și săptămânale, precum și să monitorizeze afișajele de recuperare a căldurii și consumul de energie. Sistemul are patru moduri standard prestabilite din fabrică și patru moduri speciale cu funcții precum controlul calității aerului, controlul echilibrului temperaturii, răcirea liberă, funcționarea la cerere și multe altele. Unitățile DOMEKT pot fi conectate la internet și controlate de aplicația KOMFOVENT Control, care este disponibilă pe Google Play, App Store și Huawei Gallery.

Domekt R 200 V C8 este disponibil în software-ul de selecție DOMEKT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *