Unitatile RHP de Noua Generatie cu Pompa de Caldura si Compresor Inverter Integrat

Unitatile de tratare a aerului KOMFOVENT RHP creeaza un mediu ideal pentru confortul zilnic. Ele asigura aer proaspat in interior, cu recuperarea umiditatii si, datorita pompei de caldura integrate, ofera atat racirea, cat si incalzirea eficienta a aerului pe tot parcursul anului. Modelele RHP 450 V C5 si RHP 700 V C5 sunt cele mai noi solutii din gama RHP Standard, proiectate pentru locuinte si spatii comerciale de dimensiuni mici.

Control complet al climatizarii interioare

Pompa de căldură integrată a unităților și schimbătorul de căldură rotativ de sorbție-entalpie funcționează în combinație pentru a atinge eficiența maximă cu recuperarea căldurii și răcirii în două etape. Compresorul cu dublu rotor de tip inverter extinde capacitățile unității, permițând încălzirea aerului din interior chiar și atunci când temperatura exterioară scade până la -23 °C, și poate răci aerul în zilele toride de vară. În plus, unitățile RHP gestionează ventilația eficientă a spațiilor. Recuperarea umidității cu tehnologia entalpie asigură un consum minim de energie și costuri reduse de răcire.

Eco-Friendly 

Pentru a se alinia eforturilor internaționale de reducere a impactului agenților frigorifici asupra schimbărilor climatice, ambele noi unități RHP folosesc un agent frigorific de generație următoare ecologic, cu GWP (Potențial de încălzire globală) ultra-scăzut de 4.

Solutie pentru fiecare situatie 

Deoarece unitățile RHP au pompa de căldură integrată în interior, acestea sunt perfecte pentru clădirile renovate și istorice, deoarece nu se creează impact vizual extern sau zgomot. Instalarea și întreținerea sunt simplificate, nefiind nevoie de un specialist în refrigerare și făcându-le o soluție rentabilă în comparație cu sistemele individuale de încălzire, ventilație și aer condiționat.

Control total 

Cu capacități de încălzire și răcire reglabile, o gamă largă de temperatură de funcționare și instalare „Plug & Play”, unitățile RHP oferă o utilizare fiabilă, longevitate și eficiență. Sistemul de control integrat gestionează toate procesele climatice interioare cu setări precise, configurabile și moduri de operare diferite prin serverul WEB, panoul de control sau sistemul de management al clădirii (BMS).

RHP 450 V C5 are:

▪️ Debit maxim de aer de 450 m³/h
▪️ Capacitate de încălzire de 2,02 kW
▪️ Capacitate de răcire de 1,95 kW
▪️ COP (Coeficient de Performanță) de 4,05

RHP 700 V C5 dispune de:

▪️ Debit maxim de aer de 751 m³/h
▪️ Capacitate de încălzire de 2,98 kW
▪️ Capacitate de răcire de 3,13 kW
▪️ COP (Coeficient de Performanță) de 5,57

Ambele centrale de tratare a aerului RHP sunt in portofoliul #NovingAIR si pot fi comandate din luna octombrie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *